Kutatás + fejlesztés

A Four-Point Kft segítsége révén a kutatás finanszírozás jól követhetően biztosítja a kutatói és fejlesztői munka hátteréhez a stabilitást és biztonságot.

Kiemelt kutatás-fejlesztési projektjeink közé tartozik az egyedülálló, gömb térszkenner fejlesztésének managementje a PIAC-13 kutatás-fejlesztési projekteket támogató pályázati alap segítségével. A cégünk rövid-közép távú, közvetlen célja, hogy orvosi és informatikai K+F projektek révén megteremtse a hazai tudásanyagot és kreativitást kibontakoztatva, nemzetközi szinten is elismert magas színvonalú szolgáltatásokat.

Interaktív térhatású fotórekonstrukciós térszkenner

Cégünk a 4D Anatomy LLC szabadalma és a PIAC-13 kutatás-fejlesztési projekteket támogató pályázati alap segítségével 2014-ben egy olyan speciális térszkennert fejlesztett ki, amelynek köszönhetően az orvosok minden irányból, szisztematikusan készíthetnek villámgyors fényképfelvételeket az anatómiai preparátumokról.

Az emberi testet részletesen bemutató 4 dimenziós térkép már nem csupán egy virtuális szimuláció, hanem egy eddig soha nem látott részletgazdagságú térbeli képi valóság. Magyar viszonylatban a bonctermi oktatás korlátozottsága miatt óriási segítséget jelent a program. A rendkívül gyors és egyben hajszálpontos fényképezés egy egészen új oktatási, illetve szemléltetési módszer alapjait teremti meg, ahol az emberi test valósághűen, bárki számára elérhetővé, tanulmányozhatóvá válik.
Részletek >