Turisztika

Cégünk jelentős erőforrásokat fordít a turizmus fejlesztésére 2006 óta. 2012-ben valósítottuk meg első turisztikai célú pályázatunkat a Tisza-tó partján. Innovatív turisztikai beruházásunk volt Abádszalókon a Butik Design Rooms megvalósítása jakuzzival, privát stéggel és vízi sportolási lehetőséggel.

Továbbá Abádszalók turizmusának a fellendítése érdekében vezettük be az Európa más országaiban már elterjedt Segway-t (önegyensúlyozó gépet).

Butik Design Rooms – Abádszalók

Az abádszalóki Butik Design Rooms tervezésekor a legjellemzőbb környezeti értékek jelentették az inspirációt, a Tisza-tó környékének hangulati összképét szerettük volna a belsőépítészet eszközeivel létrehozni. Ez olyannyira sikerült, hogy a hotel 2014-ben az Év Innovatív Szálláshelye lett, amivel nem csak a vendégek, hanem a szakma elismerését is megkaptuk.

Az épület modernista jeleket mutat, nyitott a természetre és a környezetre, térben és szellemiségben egyaránt. A legfontosabb azonban, hogy a legkarakteresebb szálloda a Butik Design Rooms, mert itt minden szoba egyedi designt kapott.

A Tölgy szobában minden, ami lehet, fából készült. A Jég szoba különlegessége a tükröződő hófehér padló és falak. A Víz szobában a színek, a hangulat, a felületek a vizet idézik. A Csónak szoba a legnagyobb szoba és egy hajó lényegét ragadja meg. A Tűz szoba minden részlete a hőt és életet jeleníti meg. A Madár szoba egyben mozgássérült szoba is, kevés bútor és maximális térigény.

www.butikrooms.com

180m2-es vízben lebegő magánstég (Csapcse Beach)

Az Abádszalóki Csapcse Beach (vagy ChapChe Beach) az abádszalóki Butik Design Rooms 180 m2-es, a Tisza tavon lebegő magánstégje. Kialakításával az volt a célunk, a felgyorsult, rohanó világunkban, hogy a nyüzsgő város zaját hátrahagyva segítsük vendégeink kikapcsolódását, feltöltődését ebben a csodálatos, érintetlen természettel körülölelt egyedi környezetben.

A Csapcse Beach több mint strandolás, mert itt wakeboard, wakesurf, sup és korlátlan pihenés várja a vendégeket! A tavon lebegő magánstégünk mindössze pár percre (kb. 200 méterre) található a Butik Design Rooms-tól, jakuzzi, drink bar, vacsora és a rengeteg vizi sportolási lehetőség, program biztosítja vendégeink teljes kikapcsolódását és feltöltődését.

Butik Budapest

A Butik Design Rooms Budapest tervezésekor felhasználtuk az abádszalóki hotelnél szerzett tapasztalatokat. Itt a főváros esszenciáját szeretnénk átadni egy idelátogató turista számára, instant formában. A jellemzően budapesti témára felfűzött szobák frappáns megoldásokkal nyernek egyedi ízt: az éttermi turistamenüben felszolgált gulyás; a Váci utcában tömött sorokban árult „matyó” kollekciók; a bódé mellett kockásabroszon megevett lángos; a Duna part színes, cukros „dunakaviccsal”, stb.

A 10 tematikus szoba ezen elvek alapján a főváros egy-egy turisztikai szempontból kiemelt, hangsúlyos elemét sűríti egy-egy „szoba-élménnyé”. A vendég a hotel saját applikációjával az (adott szobára vonatkozó) részletes információk segítségével, kevésbé ismert útvonalak, autentikusabb helyszínek bejárásával kap egy életre szóló élmény-csomagot a szimpla hotelszoba helyett.

Segway Abádszalókon

A LEADER HACS akció keretén belül valósítottunk meg egy innovatív fejlesztést a turisztika fellendítése érdekében. A Segway (önegyensúlyozó gép) beszerzésére Abádszalók területén került sor. Célunk volt a várost felzárkóztatni a turisztikai versenytársakhoz, az eszközök beszerzésével és használatával szolgálni a település és az ide érkezők mindennapi életét.

A projekt kapcsán nem keletkezik szennyezőanyag kibocsájtás, mert napelem által generált áram segítségével töltjük fel a nap végén a Segway-eket. A településen javul a szolgáltatások összetétele, Abádszalók turisztikai szempontból még keresettebb településsé válhatott a fejlesztésünknek köszönhetően.