Üzemeltetés

A Four-Point Kft 2001-ben vásárolta meg a salgótarjáni volt Centrum áruházat, amelyet a felújítás után bérbe adott. A fejlesztés az áruházon azóta is folyamatos, fix bérlőknek köszönhetően a cég egyenletes fejlődést produkál, 10 év alatt saját tőkéje 200 millió Ft fölé.

A 2001 óta eltelt időszakban cégünk a piacon betöltött pozícióját tekintve az ingatlanfejlesztés és üzemeltetés révén a régió meghatározó, mértékadó vállalkozásává vált. A salgótarjáni üzletház mellett szállodaüzemeltetésben is komoly tapasztalatokra tettünk szert.

Butik Design Rooms – Abádszalók

A Four-Point Kft 2013 óta üzemelteti a Butik Design Roomst, melynek tervezésekor a legjellemzőbb környezeti értékek jelentették az inspirációt, a Tisza-tó környékének hangulati összképét szerettük volna a belsőépítészet eszközeivel létrehozni.

Az épület modernista jeleket mutat, nyitott a természetre és a környezetre, térben és szellemiségben egyaránt. A legfontosabb azonban, hogy a legkarakteresebb szálloda a Butik Design Rooms, mert itt minden szoba egyedi designt kapott.

A Tölgy szobában minden, ami lehet, fából készült. A Jég szoba különlegessége a tükröződő hófehér padló és falak. A Víz szobában a színek, a hangulat, a felületek a vizet idézik. A Csónak szoba a legnagyobb szoba és egy hajó lényegét ragadja meg. A Tűz szoba minden részlete a hőt és életet jeleníti meg. A Madár szoba egyben mozgássérült szoba is, kevés bútor és maximális térigény.

www.butikrooms.com

Star Áruház

A Four-Point Kft 2001-ben megvásárolta a Salgótarján főterén található volt Centrum áruházat, melyet felújított és bérbe adott. Az áruház 2600 m2 en, két szinten helyezkedik el. A fejlesztés az áruházon azóta is folyamatos. Fix bérlőinknek köszönhetően a cég egyenletes fejlődést produkál.